Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy

Olemme alueen johtava ympäristöntutkimusyritys ja teemme monipuolisia veteen ja ympäristöön liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä.

Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy tarjoaa puolueettomia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille. Toimitilamme sijaitsevat Turussa. Palvelumme kattaa koko ketjun aina tutkimuksen suunnittelusta, näytteenotosta ja analysoinnista tulosten raportointiin sekä tulkintaan asti. Meillä sinua palvelee kokenut henkilöstö, jolla on kattava asiaosaaminen ja vahva paikallistuntemus. Rakennamme tutkimuskokonaisuudet vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita.

Yhtiömme omistaa Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry, ja olemme kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Yhdistys on työskennellyt vesiensuojelun parissa jo vuodesta 1966 ja tarjonnut siitä lähtien myös vesiasiantuntija- ja tutkimuspalveluja toiminta-alueellaan. Vuonna 2000 yhdistyksen liiketoiminta yhtiöitettiin ja Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy perustettiin jatkamaan ansioitunutta tutkimustyötä.

Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T101 (akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025:2017). Voimassaoleva pätevyysalue on nähtävissä täällä. Laboratoriomme on myös Ruokaviraston terveydensuojelulain (763/1994) nojalla hyväksymä laboratorio. Tarjoamme kemiallisia ja mikrobiologisia analyyseja, ja kehitämme jatkuvasti asiakkaan tarpeisiin sopivinta analytiikkaa. Käytössämme on laaja laboratorioiden verkosto erikoisanalyyseihin.

Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy on puolueeton toimija. Liiketoimintamme tuotto käytetään yhtiön toiminnan kehittämiseen sekä yhdistyksen kautta vesistöjen ja Itämeren suojeluun.

Tutustu myös tytäryhtiöihimme:

ScanLab Oy

FTF Fuel Testing Finland Oy

Ota yhteyttä ›

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Saat meiltä erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt tutkimuskokonaisuudet. Tutki tarjontaamme ja kysy lisätietoja!

Lue lisää »

Palvelut kotitalouksille

Tarpeena kaivovesi-, uimavesitutkimus tai jotakin muuta? Ole yhteydessä, ammattilaisemme ovat apunasi!

Lue lisää »

Tietoa meistä

Olemme alueen johtava ympäristöntutkimusyritys. Tutustu tarinaamme ja laboratoriomme palveluihin!

Lue lisää »
Yhteystiedot Tulospalvelu Yhdistys