Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy on alueen johtava ympäristöntutkimusyritys. Yhtiömme tekee monipuolisia veteen ja ympäristöön liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä. Tarjoamme puolueettomia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityisasiakkaille. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T101, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025:2017. Voimassaoleva pätevyysalue on nähtävissä verkkosivuilla www.finas.fi.

Yhtiömme toiminta kattaa koko ketjun tutkimuksen suunnittelusta, näytteenotosta ja analysoinnista aina tulosten raportointiin sekä tulkintaan asti.
Rakennamme asiakaslähtöisesti mahdollisimman toimivan tutkimuskokonaisuuden.

Yhtiössämme työskentelee vakituisesti yli 30 ammattitaitoista ja kokenutta työntekijää. Kesäaikana henkilökuntaa on lähes 50.

Yhtiön omistaa Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry. Yhdistys on tehnyt vesiensuojelutyötä jo vuodesta 1966 ja on siitä lähtien tarjonnut myös vesien asiantuntija- ja tutkimuspalveluja toiminta-alueellaan. Vuonna 2000 yhdistyksen liiketoiminta yhtiöitettiin ja Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy perustettiin jatkamaan ansioitunutta tutkimustyötä.

Lounais-Suomen vesi- ja ympäristötutkimus Oy:n liiketoiminnan tuotto käytetään yhtiön toiminnan kehittämiseen sekä yhdistyksen kautta vesistöjen ja Itämeren suojeluun.